MEDIA

Ziua de Florii la Taverna Gruiu

Cantec, joc, voie buna si flori, toate acestea inconjurate de frumosul peisaj al Tavernei Gruiu in ziua de Florii. Chef Nicolai Tand a gatit invitatilor emisiunii Star Chef preparate traditionale printre care s-au strecurat si aranjamentele noastre florale indragite de faimosul chef. Printre invitati s-au numarat si Niculina Stoican, Nicolae Furdui Iancu impreuna cu fiul sau Tudor Furdui Iancu, Maria Loga si multi altii.

Pentru a vizualiza editia dati ckick pe logo-ul de mai sus.

Marilena Petrache despre Poveste Florilor la A7.tv Smart Life prezentata de Flori Stoian

Rai da' Buni cu Mihai Morar

In data de 30 aprilie 2019, in cadrul emisiunii “Rai da’ buni cu Mihai Morar” am avut placerea de a colabora cu echipa Antena group si de a face din editia special de Paste o editie de poveste. Cascade de hortensie si edera au umplut platoul, copaci infloriti si constructiile impodobite cu flori au fost elementele ce au dat un plus de naturalete emisiunii.

Pentru a viziona editia speciala puteti da click pe logo-ul de mai sus.

Life. ro - Comunicat de presa

Florari în era tehnologiei: povestea primului buchetomat din România inventat de o contabilă, mamă de patru copii

 

Mari Petrache era contabilă. La un moment dat și-a lăsat cariera și și-a deschis o florărie, fiind dintotdeauna pasionată de flori. La acel moment avea două fete. 10 ani mai târziu are un business de succes, o florărie de poveste, a inventat conceptul de buchetomate și 4 fete. Se consideră o femeie fericită și împlinită, a cărei pasiune și dăruire sunt de admirat.

 

Click pe floare pentru a vizualiza toata povestea.

Aesthetic Boost Spring 2019

   
 
 
 
   
 
 
  Primăvara este ideală pentru a afla care sunt cele mai noi secrete de frumusețe, cum să ne protejăm de soare și de efectele lui din ce în ce mai nocive asupra pielii, cum să ne menținem pielea sănătoasă și, de ce nu, tânără, ce noutăți au mai apărut în materie de tratamente neinvazive, miniminvazive și intervenții estetice.
Dr. Elena Martin

 

 

 ”My work is a great remixing of cultural influences and timeless pieces. I love summer, I love colors and I hate grey”

MIAU by Clara Rotescu

 

O nouă afacere “verde” se dezvoltă în București. Compania care deține marca și magazinul online Povestea florilor a conceput și produs “buchetomatul”. Proiectul este unul exclusiv pentru România și reprezintă un concept propriu al administratorilor companiei, Marilena și Traian Petrache.

Buchetomatul

Multumim, Stelian Milu!                                                                                     

Ambasada Romaniei la Paris & Ritz si Povestea florilor

 
 
 
 
“Facem o carte de vizita frumoasa Romaniei!”

                                                Catalin Botezatu

“O gradina inflorita noaptea! Asta m-a inspirat pe mine, de la imaginea aceasta am pornit atunci cand am gandit aceasta colectie.”

                                                  Catalin Botezatu

 

 

 

Evenimentul, care s-a bucurat de prezența creatorilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu şi Andreea Altay, a fost deschis de Ambasadorul României la Paris, E.S. Luca Niculescu, și s-a bucurat de participarea a peste 220 de invitați – reprezentanți ai firmelor franceze specializate în importul de îmbrăcăminte şi accesorii, corpului diplomatic acreditat la Paris, oameni de afaceri, presă.

 

 

 

     Designeri români de top au reprezentat România la cel mai important eveniment internațional în domeniul designului vestimentar, marochinăriei și accesoriilor pentru evenimente – Paris Fashion Week, care s-a desfășurat în perioada 27 februarie – 5 martie în Paris, Franța.

 

Cand daruiesti, infloresti!