Povestea Noastra

Noi si povestea noastra

 

Povestea Florilor s-a născut în urmă cu noua ani. E e o poveste de familie nascută și crescută din iubire pentru oameni și pentru frumos.

 

În urmă cu 9 ani Mari lucra în contabilitate, era un om al cifrelor. Într-o zi și-a dorit să facă două daruri speciale, care să meargă la suflet, dar nu avea  disponibilități finaciare foarte mari. Își dorea două aranjamente florale deosebite, dar prețul lor ar fi depăsit bugetul ei. Și le-a imaginat, le-a gândit cu ochii minții, apoi a încercat să găsească pe cineva care să i le execute în bugetul pe care îl avea. Părea aproape imposibil. În cele din urmă a reușit, un artist floral i-a îndeplinit dorința. Cele două aranjamente florale au avut un mare succes, au adus bucuria pe care ea își dorea să o vadă în ochii persoanelor cărora le-a oferit.

 

 

“Așa a început totul , mi-am dat seama că sunt multe persoane în situația mea, care își doresc să ofere bucurie și poate nu își permit să cheltuie foarte mult. După 16 ani de contabilitate am decis să-mi deschid o afacere în domeniul floral.”

 

Chiar dacă nu cunoștea domeniul, avea două atuuri, știa că are înclinații artistice nedescoperite până atunci și avea solide cunoștințe de contabilitate și management.

 

Trei luni de zile am studiat pe net cum se fac aranjamentele, cum se îngrijesc florile, care sunt furnizorii de flori din România.”

 

A perseverat în visul ei. Mai trebuia doar locul în care să deschidă primul punt de lucru. Și-a adus aminte că văzuse un spațiu într-un hypermarket mare care stătea neînchiriat de ceva vreme.

 

“Știam că în astfel de  magazine se cere experiență în domeniu, plan de afaceri cu descrierea activității și alte informații, m-am programat la o discuție cu managerul galeriei. Deși sobru, l-am convins că pot susține un astfel de proiect, poate că aici m-a ajutat și faptul că eram un om al cifrelor, și am luat spațiul. Am aflat ulterior că refuzase mulți alți comercianți cu vechime în activitățile lor.”

 

 

Florile spun povești de viață!

 

“Am crescut ușor dar frumos, am evoluat de la an la an, am creat povești alături de cei care ne-au trecut pragul, am trăit emoții alături de ei, am fost părtași la mărturisirile lor, complici la succesul primei întâlniri, mai apoi le-am urmărit destinul fiind alături de ei la petreceri, nunți, botezuri…Cu mulți am ajuns să devenim prieteni.”

 

Florile râd și plâng pentru oameni!

 

“Ne-am bucurat dar am și am plâns împreună. Nu e ușor să transmit mesaje de despărțire pentru copii care își pierd părinții, părinți care își pierd copiii, prieteni care își pierd prietenii…oameni care pierd oameni.”

 

Florile nu sunt doar pentru bogați!

 

Povestea Florilor a strâns în anii ăștia atâtea povești, a stârnit atâtea emoții, ne-a făcut mai buni, mai frumoși la suflet, ne-a apropiat de oameni și de sentimentele lor, ne-a făcut mai calzi, mai înțelepți, mai toleranți, mai sinceri, mai deschiși la minte și la inimă.

 

“Am înțeles că mai presus de a vinde flori, noi vindem povești și transmitem sentimente. Și că orice om, indiferent de veniturile lui, trebuie să plece cu flori frumoase de la noi. Trebuie ajutat să își rostească prin flori emoțiile.”

 

Povestea Florilor e o poveste de familie!

 

Pentru Mari florăria este o familie cu mulți membri.

Au fost momente când am vrut să se retragă, să cedeze afacerea altor persoane cu timp mai mult, nu a putut din două motive, aceasta afacere nu poate fi cuantificată în bani, o iubea prea mult, apoi…nu am putut să își părăsescă prietenii și să stea departe de poveștile lor.

 

“Am deschis florăria ca mama de două fete, la vremea aia de șapte și  respectiv patru ani,  iar acum, în 2019 am patru fete de șaisprezece, paisprezece, cinci și doi ani și jumătate.”

 

În tot acest timp a avut alături de ea soțul, el este și creatorul aparatelor cu flori Povestea Florilor care se vor regăși la tot pasul, mai întâi în București, și mai apoi prin țară. Ca să puteți cumpăra flori și emoții la orice oră din zi și din noapte.