Buchetomat

Ideea cu buchetomatele mi-a venit mie, clienții  ne cereau să deschidem și alte florării, eram curtați și de anumite mall-uri și hipermarketuri. Analizând posibilitatea deschiderii altor puncte de lucru, m-am lovit de mai multe probleme cum ar fi: personalul, investiția mare în spațiu commercial, condițiile financiare drastice la închiriere practicate de comercianți. Acest „buchetomat” mi se părea foarte frumos, foarte elegant, era ce visam eu și soțul meu m-a ajutat ca visul meu să devină realitate.

Exista conceptul? 

Există anumite frigidere cu buchete la benzinării, însă conceptul nostru este diferit. La noi, aparatul are display,  îți alegi produsul, alegi modalitatea de plată, care poate să fie cash sau card, ridici produsul și pleci mulțumit.

Tot din buchetomat poți selecta personalizarea unei comenzi cu livrare în buchetomat sau la o adresă pe care o alegi, poți alege un aranjament din site-ul nostru, povesteaflorilor.ro cu livrare în buchetomat, ridicare din florărie sau livrare la altă destinație, și deasemenea, în buchetomat este o rubrică prin care poți cere ofertă
personalizată pentru nuntă, botez, sau alte evenimente.
Există un soft creat special pentru nevoile noastre prin care putem vedea în timp real ce se vinde, cu ce se achită și dacă sunt erori. Echipa de mentenanță se deplaseaza în cel mai scurt timp pentru reaprovizionare și/sau remedierea erorilor apărute.

Ne asumăm riscul că florile sunt perisabile, atât în magazin cât și în buchetomat. Nu facem rabat la calitate deloc și nu livrăm niciodată către client flori deteriorate.  Buchetomatul are montată instalație de frig, iar dacă un aranjamnet nu se vinde în 3 zile maxim, noi îl retragem și aducem altul. Buchetomatul este conceput și realizat de soțul meu. În 6 luni au fost realizate 3 trei astfel de aparate. A muncit enorm și îi mulțumesc pentru asta.

Marilena Petrache, FLORIST


BUCHETOMAT PROMENADA MALL

Calea Floreasca 246B, București, Et. 1 (Lângă magazinul MAC)


BUCHETOMAT BĂNEASA SHOPPING CITY

 Șoseaua București-Ploiești 42D, Culoarul din fața Carrefour, în dreptul casei de marcat nr. 10